Flytter fra nabokommunen til ny bydel: - Vi kommer til å hente stamkundene personlig

Foto: Lisbeth Lund Andresen

Møbelringen åpner 2. juni i Byporten Jessheim. I tillegg vil alle beboere i boligprosjektet Jessheim Sør få følgende aktører som nabo i Byporten Jessheim:
REMA 1000, Evo Fitness, EMPET, Flisekompaniet, Rusta, Thansen, Elektroimportøren.


Daglig leder i Møbelringen Jessheim, Kjersti Solheim, gleder seg til å flytte butikken fra Dal til Jessheim neste måned. Med ny plassering i ny bydel er målet å doble omsetningen for møbelbutikken.

- Jeg har sagt til de eldre stamkundene våre på Dal som nå sier de kvier seg for å reise til det nye varehuset på Jessheim, at vi kan hente dem personlig hvis det blir vanskelig å komme seg dit. Og det mener jeg seriøst, ler daglig leder for Møbelringen på Jessheim, Kjersti Solheim.

18. mai overtar Solheim nøklene til den nye bydelen på Jessheim sør, bedre kjent som Byporten. Etter ti år på Dal, gleder den daglige lederen seg stort til en langt mer sentral plassering.

- Målet nå er å doble omsetningen. På Dal har vi ligger litt avsides til, men nå med plassering rett ved E6 og ved siden av andre store aktører i dagligvarebransjen, dyrebutikk og helsestudio, så vil vi få en økt kundefrekvens. Det blir helt fantastisk, tror hun.

 
+ Artikkel for abonenter
https://www.mittjessheim.no/tag/m%C3%B8belringen

Del gjerne på sosiale medier
Icon
Icon
Icon
Icon