Conceptor Bolig AS satser på vekst rundt Gardermoen

Conceptor Bolig AS satser på vekst rundt Gardermoen og har inngått avtale om å utvikle og bygge opp mot 800 leiligheter på Jessheim Sør i Ullensaker kommune. Området er ferdig regulert og Conceptor Bolig legger opp til en samlet utbygging til ca. 70.000 m² BRA bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av 13.000 m² til handelsformål på eiendommen, hvor 3.000 m² er detaljhandel og resterende 10.000 m² er plasskrevende handel, inklusiv mulighet for treningssenter og spisesteder.

Vi er glade for at vi nå kan offentliggjøre at vi går i gang med å planlegge dette spennende prosjektet på Jessheim Sør, rett ved Gardermoen i Ullensaker kommune, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS.

Ullensaker kommune har vist stort engasjement for å sikre at vi raskt skal komme i gang med prosjektet, noe vi synes er veldig motiverende og et godt grunnlag for det videre arbeidet, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder i Conceptor Bolig for Jessheim Sør.

Jessheim Sør blir et viktig by-utviklingsområde for Jessheim med mye potensiale gitt av sin størrelse og sentrale beliggenhet ved inn-/utfart til E6. Lokaliseringen gjør prosjektet til Jessheim sin portal og ringveien som går forbi prosjektet gjør området til en naturlig plass for handel og servicetjenester. Dette vil bli et svært attraktivt boligområde med kort vei til sentrum i forlengelse av etablerte boligområder. Vi ser et stort potensiale for området og er utrolig stolt av å ha blitt valgt som arkitekter, sier Håkon Berger i Tag Arkitekter. Selskapet var et av flere arkitektfirma som kom med forslag til løsninger når Conceptor Bolig våren 2017 gjennomførte en arkitektkonkurranse knyttet til Jessheim Sør prosjektet.

Conceptor Bolig AS er i sterk vekst og har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.500 enheter alene, eller i samarbeid med ulike partnere, i det indre InterCity området. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 med Conceptor Eiendom AS som 100 % eier.

Vi er aktive i hele vårt satsingsområde for å finne spennende utviklingseiendommer for boligformål. Vi møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeide om å utvikle sine eiendommer, sier Lasse Skjelbred. Vi er opptatt av å skape gode løsninger i samarbeid med de grunneierne vi møter. Conceptor Bolig har fokus på det indre-Intercity området. – Gardermoen og Jessheim i Ullensaker kommune ligger perfekt til i forhold til vår strategiske satsning, sier Skjelbred.

Prosjektet vil bli delt opp i flere byggetrinn. Prosessen med å finne leietakere til handelsarealet er godt i gang. Vi har allerede signert en dagligvareaktør og jobber videre med nok en dagligvareaktør, samt flere andre handelsaktører og treningssenter. Det har vært veldig stor interesse for næringslokalene, sier Stig Ø. Kvarsnes.

 

Del gjerne på sosiale medier
Icon
Icon
Icon
Icon