Åpner nytt treningssenter i den nye bydelen

Eidsvoll Ullensaker Blad, 26.01.2021 | Bjørn Inge Salberg Rødfoss

EVO Fitness åpner snart sitt 45. treningssenter i landet. På Jessheim mener de å ha funnet den perfekte plassering.

Allerede i mars i fjor ble det kjent at EVO Fitness skulle åpne nytt treningssenter i forbindelse med de nye næringsbyggene som kommer i tilknytning til utviklingen av Jessheim Sør. Nå er det klart at åpningen vil finne sted litt senere i år.

- Vi planlegger å åpne rundt august/september 2021, dersom byggearbeidene går som forventet. Jessheim er et område som vi har vurdert lenge, sier Morten Hellevang, administrerende direktør i Fitness Group Nordic AS, til EUB.
- Vi har stor tro på det som i skjer i området og mener vi har funnet en veldig bra plassering for vårt 45. senter. Næringsprosjektet Byporten Jessheim er et prosjekt som ledes av Stig Ø. Kvarsnes i Conceptor Bolig AS.

Disse aktørene satser i området
Da EUB snakket med Stig Ø. Kvarsnes for en liten stund siden kunne han fortelle at næringsprosjektet er en del av boligprosjektet Jessheim Sør, og at det første byggetrinnet består av 9.500 kvadratmeter. Det skal stå klart til sommeren. Hele dette bygget er utleid til REMA 1000, EVO Fitness, Flisekompaniet, Rusta, Thansen, samt aktører innen møbel, dyreklinikk og byggevarer for elektro.

- Næringsprosjektet Byporten Jessheim sine leietakere er i all hovedsak aktører som i flere år har prøvd å finne lokasjoner på Jessheim uten å lykkes. Disse nye leietakerne på Jessheim vil bli en berikelse for handelstilbudet på Jessheim og vil markere at Jessheim er en viktig regionby på Øvre Romerike, sier prosjektleder Kvarsnes.

Del gjerne på sosiale medier
Icon
Icon
Icon
Icon